Известие

Collapse
No announcement yet.

VDS ( vehicle drive stability )

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Можеш ли да ми покажеш снимка на такъв датчик с вдц и такъв без вдц? Да видя за какво става дума.

Comment

Или се ебаваш или наистина не си видял което пак не е добре коментара на Emzo точно над твоя първи .....................
      156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
      147 Mjet+Love
      166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
      Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....

Comment

Първоначално публикувано от Crazy JTD Покажи съобщение
        Или се ебаваш или наистина не си видял което пак не е добре коментара на Emzo точно над твоя първи .....................
        Ами не се ебавам, но не ми прилича на това, което аз имам за ABS датчик. Може би за това не съм обърнал внимание. Иначе следя темата от самото начало. Просто не видях прилика с това.

П.С. Така и така писах, да попитам къде се намира буксата на задния датчик? В багажника зад корите или някъде отвън?
        Attached Files
        Last edited by zombiran; d.m.y г., 20:36.

Comment

буксата място

Първоначално публикувано от Crazy JTD Покажи съобщение
          колега, за различни датчици говорите, ти имаш в предвид поста на Emzo с двете АБС централи на кола с и без ВДЦ, а колегата zombiran пита за самият датчик АБС който е на главината на колелото!

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
          Ами не се ебавам, но не ми прилича на това, което аз имам за ABS датчик. Може би за това не съм обърнал внимание. Иначе следя темата от самото начало. Просто не видях прилика с това.

П.С. Така и така писах, да попитам къде се намира буксата на задния датчик? В багажника зад корите или някъде отвън?
          привет колега, буксите на задните датчици са под задната седялка
          Last edited by Madjo; d.m.y г., 20:08.
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
          Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
          sigpic

Comment

Объркал се е колегата. Благодаря за информацията.

П.С. Ех тези джанти... много арни :Р

Comment

и също толкова трудни за намиране, хахаха
              иначе ТИ-те са страшни
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
              Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
              Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                Моята е с това VDC, даже съм го тествал. Ако не си карал кола с такава система, може да ти изкара акъла на някой завой. При мен поне така се случи
                И при мен стана така, на един завой направо ми изкара акъла, но самата кола не ми занесе, а сензора излъга компа и задейства с-та - искаше си някаква финна настройка на VDC сензора /след адаптирането/, тъй като таман бях сменил лентовия кабел. Добре е да имаш такава система, но не съм сигурен, че много-много би ти помогнала при нужда ...
                Алфа Ромео 156 SW, 1.8, 16V, TS + ГИ

Comment

Working...
                X